torsdag 15 maj 2008

Skå IK-IK Frej Div 3A 2-2 2008-05-10
Jag skäms som en hund! Hur kan jag tro på hörsägen och peka ut fel spelare som målskyttar? Pinsamt! Nu har jag i allafall språkat med "Farbror-Sven" och han har rättat till mina ankor. Matchen då? Jodå, vi förde spelet och hade en bra uppbyggnad med mycket rull ut på kanterna men när bollen kommer in i boxen så har vi ingen killer där. Frej i sin tur bjöd på klassiskt " hå och hej med Farbror Frej-spel" dvs långa bollar in i mitten där deras centertank försökte att skapa något. Vi hade ett par bra chanser i första men i halvtid var ställningen 0-0.Efter ca 10 minuter av andra skickar "Mickis" in 1-0 som då betecknades som mycket välförtjänt. Det dröjer sen inte många minuter förrän "Bella" gör som hon brukar. Hon ger sig helt enkelt inte utan kämpar och sliter in målettill 2-0. Härlig vinnarskalle! Nu är ju matchen vår och det är liksom bara att täppa till bakåt. Vårt försvarsblock spelade åter mycket stadigt även om en bakåtpassning höll på att ställa till det ordentligt. Allt är liksom frid och fröjd när domaren plötsligt blåser! A ha, off-side, tänker alla på sidan. Å nej, domaren har hittat en straff!Obstruktion hörs domaren mumla och peka på elva-meterspunkten. Som vanligt skall jag inte kommentera domarens insatser. Frejspelaren sätter straffen säkert och nu blir det lite oro i Skå. Tyvärr blir det efter en tilltrasslad situation några minuter senare 2-2. Nu tar sig Skå-tjejerna dock i kragen och börjar trycka på. Det hade troligen förra året slutat med en förlust men årets upplaga vill annorlunda. Camilla har ett par ruggiga skott utanför. Pernilla har nick i ribban och ner på linjen men det vill sig inte. Å andra sidan tillåts inte Frej sticka upp heller. Slutresultatet skrivs till 2-2 och som vanligt skall våra gäster vara MYCKET nöjda med det. Vi är fortfarande obesegrade och det är trevligt. Nästa match är på Fredag borta mot Djursholm.