tisdag 20 maj 2008

Att kommentera eller inte...........

Hej, alla ni som läser det här. Ja , det har faktiskt visat sig att vissa finner en viss (skadeglädje ?) tillfredställelse att läsa Bollamazonen. Kul, fortsätt gärna och sprid ut ryktet bland de som gillar Skå IK och damfotboll. Det har visat sig att de som vill kommentera (Gör det gärna!) har svårt att "komma till tals" Vad jag har förstått, och provat själv, är att man tydligen skall uppge sig som "anonym"! Fråga inte varför, jag veet inte!


Kom ner till träningen igår och fann till min glädje att det var helt fullt på Svanis. En levande idrottsplats! På den ena gräsplanhalvan fanns ett tjugotal damer och juniorer blandade. Den andra halvan besattes av våra F-15 tjejer. På lilla gruset gnuggades våra flickor -95, tror jag. Kul i allafall med liv och rörelse.

Apropå IP ja. Fick ett mail från allas vår Inger E. Vi i Skå IK's fotbollsektion skall stödja projektet med konstgräs till Svanängen. Därför skall vi sälja 3000 st Sverigelotter ,
huvudsakligen från kiosken men även andra initiativ är välkomna. Så nu vet ni vad ni ska lägga era extrapengar på , för ska vi få en konstgräsplan nån gång så är dylika upplägg ett måste.


Sven och Inger hade hand om var sin grupp av damer/juniorer. Kjelle assisterade och Anders gnuggade målvakter bl. a en -95 som gjorde väl ifrån sig. Hon har f.ö en välbekant syster som gärna får dyka ner på våra träningar igen. Astrid, vi saknar dig!


Trots att de flesta är ganska slitna efter helgens spel, var det bra tempo och de flesta var på gott humör. Väggpassövningar var temat när jag anlände.
När de sedermera övergick till två-mål visade Pernilla att hon även skulle göra sig som en god avslutare! Nu tror jag nu inte att Farbror Sven funderar på det, han vill väl knappast rämna Skå-vallen!
Om ni undrar, så är det min benämning på IK's fyrbackslinje.

Ikväll, klockan 19.00, gästas vi av IFK Täby. De har startar säsongen bra och ligger tvåa i serien. Enligt deras egen hemsida är de nöjda med försvaret som spelar stabilt.Tre segrar och en förlust är facit, so far.
Laget består i grunden av deras F-18, som också har startat bra med bl.a oavgjort mot Huddinge. Dock åkte man på en riktig plump senast borta mot Waxholm.
Kvällens motståndare åkte på en liknande propp hemma mot Sollentuna och lär vara taggade inför kvällens match. Upplagt för dramatik!
Sven har i kväll tagit ut Nina och Matilda från vårt utvecklingslag samt Johanna S., Sabina, Erika W., Lisa P., och Sassa från juniorerna. Mixen ser bra ut och som vanligt vill Sven & Inger AB att laget spelar en attraktiv och effektiv fotboll. Vi hoppas att det förverkligas ikväll.
Personligen tror jag att vi får lite "ketchup-effekt" ikväll. Jag vet inte varför, det bara känns så!
Hur som helst, 19.00 avspark mellan Skå DFF och IFK Täby en drabbning ni endast kan uppleva på Svanängens IP. Välkomna.

PS. För de som önskar träna ikväll så är det i så fall spåret eller liknande som gäller idag. Både beträffande damer och juniorer!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lisa Peterson också