fredag 23 maj 2008

Äntligen Fredag



Å så kom Fredagen. Äntligen helg. Umgås med familjen. Ryggbiff på grillen, bakpotatis i ugnen och ett glas rött. Mmm, det vattnas redan i munnen! Sen bara sitta och fisa och njuta av solen. Blir det sånt här väder Lördag-Söndag måste man väl täcka av poolen, och hoppas på snar värme så att man vågar hoppa i också!

Gårdagens träning leddes av Inger och Mattias.

Inger och de ca 10 damerna började lättjefullt med lite amerikansk fotboll! för att sedermera övergå till riktig dito. Vem som var grymmast på den amerikanska hann jag aldrig ta reda på men jag misstänker att Pernilla var en jävel på det. Träningen innehöll mycket skottövningar och jag hoppas att de visar dom takterna mot Hässelby på Lördag. Glädjande nog var Mickis med och verkar kurerad.
Samling på Svanängen 13.45, matchstart 15.00

Passa nu på att besök Svanis denna eftermiddag. Jag har lovat att urladdningen kommer när som helst! Varför inte i morgon. Har det skett senast till sommaruppehållet så lovar jag att äta upp nk ruhnc 4piufbo. Fan det blev nåt konstigt där!

Målvakterna drillades av Anders.
Christina, Jacko och Jojo deltog. Det såg ut att vara en nyttig genomkörare. Efter sin egen träning kom Jojo över till juniorerna och stod på deras skotträning. Jacko och Christina bombades av Camilla & Co.

Eftersom Mattias höll i juniorträningen, passade jag på att gå runt och fotta lite. Fick några pangbilder!

Mattias inledde juniorträningen med vägg och direktpassningsövningar. Mycket nyttigt! Juniorerna var 14 till antalet och Mattias har respekt med sig. Tjejerna var väldigt skärpta. Även här verkar alla friska utom då Lisa P som klagade på halsont och utgick efter en stund. Hennes namne D hade aviserat redan före träningen att hon var hemma, även hon med samma symptom. Mattias har kallat följande till matchen på Söndag;
Alice, Angelica, Cassandra, Elin,Erica C, Erika W,Evelina,Jacobina,Johanna S, Lisa P, Marie,Sabina,Sassa, Trixie,Victoria.
Samling vid kommunhuset 16.00, matchen börjar 18.00.Vi får hoppas att vår målgörartrend håller i sig samt att spelet flyter som det gjorde mot Enskede.

Inga kommentarer: