torsdag 15 maj 2008

Kista FC-Skå IK DJ 3-4 JDM

2008-04-05
En match som vi borde vunnit med mycket mer, Kista fick göra tre onödiga mål på sina långa bollar och vi borde ha gjort fler mål på alla chanser vi hade. I första halvlek hade vi 3-4 frilägen som vi missade och i andra halvlek hade vi totalt övertag men lyckades inte göra mål. Kista spelade med väldigt hög backlinje och vi sprang offside alldeles för många gånger och försvarsmässigt hade vi svårt att försvara oss mot Kistas långa bollar till sina snabba anfallare.Vi spelar inte som ett lag och gör det svårt för oss när det finns enkla alternativ, vi måste också våga ta det lugnare och spela bollen på marken. Det finns mycket som måste bli bättre om vi ska klara oss bra mot de lag vi kommer möta i serien som kommer vara mycket bättre än Kista!
0-1 Sassa, ass Lisa P