torsdag 15 maj 2008

Bele-Barbarby FF-Skå DFF 1-0 Div 4A

Denna kyliga kväll hade samlat ca 10 åskådare för att skåda kampen på Veddestavallens tämligen nylagda konstgräs (Det här skulle vissa Ekerö-politiker kolla på)Farbror Sven hade byggt upp laget kring en central enhet med rutin i alla lagdelar från målvakt till anfallet. Det skulle visa sig att det behövdes. I vårt lag var det gott om div. 4 debutanter. Hela 8 stycken! Bele började osäkert och försökte med långa bollar men de togs säkert hand om av försvaret anfört av Ida. Skås tyngd och rutin visade sig direkt och de förde spelet dock, som vanligt, utan att skapa några bra chanser. Bele stack upp ibland med sina unga snabba spelare, men om de inte stoppades av försvaret utgjorde Christina en säkerhets-vägg i målet. 0-0 i halvtid.Andra halvlek började med att domaren helt plötsligt fick för sig att visa upp åskådare(från vår sida) längre upp på "läktaren".Spelet fortsatte ungefär likadant som i första. Skillnaden var bara att Beles halvkontringar nu kändes lite vassare. Christina fick visa klassen efter en hörna då hon gjorde en kanonräddning. Med kvarten kvar, landar Ida olyckligt efter en närkamp och skadar foten. Ett avbräck men vi kämpar på. Skönspelet från vår sida uteblir resten av halvleken.Matchen ser ut att sluta oavgjort då lagkaptenen i Bele # 7 ,sticker iväg på en ensamräd och lyckas med en äkta tåfjutt överlista mål tappre sista utpost i matchens 90 minut! 1-0 Ridå ner!Nu satsas allt framåt! Vi trycker på och i den 4 tilläggsminuten får Johanna en macka och trycker in, vad vi på kanten tror, 1-1.Domaren har dock inte riktigt modet att godkänna och blåser av för off-side!Snopet, men vi får hoppas att det jämnar ut sig i längden. Vi kan mycket bättre nu ska vi bara visa det också.