torsdag 22 maj 2008

Efter regn kommer alltid solsken.....


Skönt. Veckoledigt igen, efter en stressig vecka (gäsp, gäsp). Precis lagom så kommer finvädret. Perfekt!





o o O o o










Jag börjar dagen med att motionera frugan och hunden i spåret. Frukost. Lämnar yngsta dottern hos dagmamman. Iväg till gymmet och pumpar lite. Hem och duscha. Iväg till Solna och storhandlar. Tänk att man alltid bakom en "panscho"när man har brådis, otroligt stressande!Inköp av vin till helgen. Hem med allt. Packar upp. Äter lunch. Och så äntligen...........Blogga lite.


Skönt med ledighet!





o o Oo o





Såg ni Champion League finalen igår kväll? Vilken match! Det där är fotboll när den är som allra bäst! Jag är ju Arsenalfan och behövde liksom inte vara nervös utan kunde njuta helhjärtat av underhållningen. Det är grymt att ett lag ska behöva förlora en sån final. Samtidigt fick vi åter bevis för hur små detaljer ibland avgör. Först räddar Chelseas Terry med "Tin-Tin-locken" ett friläge i förlängningen och så var han hjälte... Ända till straffläggningen där han halkar och slår bollen i stolpen!Looser! Grymt! Nu längtar man ännu mer till EM! 15 dar kvar!





o o Oo o





Ikväll är det träning igen. På damträningen hålls tyglarna av Sven & Inger. IK får ju besök av Hässelby på Lördag så de nöter säkert på matchdetaljer. Hässelby har startat säsongen lite "mitt imellan". De har dock vunnit sina två senaste. 3-2 mot jumbon Lidingö samt en 1-0 seger mot Frej. Nu skräms de våra knappast av dessa resultat men självförtroende kan göra under med folk. Det är därför som vi skulle vilja ha en seger nu! Då kan det bära riktigt långt! Skadeläget är i skrivande stund lite osäkert. Om Lowa och Mickis är friska och har återhämtat till helgen blir det fint som snus. Beträffande Maria W's skada så var den inte så allvarlig som alla inblandade först befarade men tillräckligt för hålla henne borta från matcher och träningar.Muskelbristning och ingen sträckning!sa hon till mig Vi hoppas på en snar återkomst. Dock utan att stressa!






o o O o o






Det verkar som familjen Jonsson har kurerat sig från sjukdomar så Mattias håller i träningen ikväll. Gott! Då blir det kvalitet!


Vi damjuniorer åker till Sollentuna på Söndagkvällen. Där har motståndarna börjat riktigt skituselt!1 pinne, 2 gjorda mål och nitton insläppta! Det är lätt att man i dom lägena får gamnacke....... eller så är man som som en sårad tiger. Vi ska i allafall inte åka dit för att "åka på en grilla!" för att ta till en hockeyklyscha. Full satsning gäller. Det verkar som våra skadade börjar att läka. Vickans fot blir så sakteliga bättre. Maries likaså. Hur det är med Johannas knä vet jag ännu inte, men då hon ju är "vår sårade lejoninna", så återkommer hon säkert snart. Förhoppningvis inte för snart. Alltså så hon inte tar onödiga risker och börjar spela/träna för tidigt efter sin skada.





o o O o o





Jag måste också berätta att min korrespodens med Owe på Mälarö Nytt har gett resultat. Med dead-line 28.5 kommer referat om IK's senaste match samt kanske annat och sen är det meningen att rapporteringen om Skå IK's damer ska fortsätta. Kul, tycker jag. Hoppas att nån annan tycker likadant.


Det var nog allt för idag. Ber att få återkomma när det är läge. Senast imorgon.











Inga kommentarer: