fredag 16 maj 2008

Efter Torsdagsträningen....

I går var vi elva stycken på DJ-träningen. Kallt som fan! Man fick ju försmak på värmen under böljan förra veckan och kroppen vande sig vid det ovanligt fort.
Träningen bedrevs av Anders H som hade med sig en , förhoppningsvis, ny tränarförmåga, Ivan. Han spelar till vardags i Skå's A-lag och är sambo med vår damkapen Camilla.Tyvärr har han drabbats av långvariga ljumsproblem. Träningen höll god kvalitet och tjejerna visade upp sina bästa sidor.
Damerna var väl ungefär lika många, 10-12 stycken. Inger höll i träningen. Mycket spelövningar. Mycket skottvilja, hoppas att det håller i sig i kväll! Då blir det inte lätt att vakta kassen för hemmamålisen!
Några var skadade, Maria har en envis sträckning i låret, Sabina i DJ sträckte låret i skolans friidrottsträning Sophia i DJ skadades mot Bajen ,några är sjuka, Mickis och Lowa käkar penicillin och några andra var helt enkelt inte där...!
Hur dessa ska bilda tre lag i helgen blir ett fall för Professor Balthaz..... jag menar Farbror Sven. Tillsammans med Inger och Kjell fixar de det mesta.
Orsakerna till frånvaro är många. Halsfluss, rethosta, muskelbristningar, sträckningar, graviditeter, jobb, ja ,det är mycket som mycket som gör att tjejerna inte kan delta på träningar och matcher.
Men ingen fara. Inte surar Farbror Sven och Inger inte! De kämpar vidare, precis som Kjelle och jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Professor Balthaz? Svennis pappa! :D

Anonym sa...

Hehe, "sträckningen" är på väg bort vill jag meddela!
Ska med och värma bänken idag mot Djursholm tillochmed! ;)

Sarildo sa...

Rättelse!
Ivan spelar i Skå IK:s A-lag och inte i EIK, för övrigt är han sambo med vår egen kapten Camilla!