söndag 14 september 2008

FC Järfälla-Skå IK DFF 1-1 Div 4A

På det gamla konstgräset på Järfällavallen är det svårspelat. De sträva, slitna ytan gör det svårt för bortalagen.
Sedan ska det inte stickas under stol med att Järfälla ryckt upp sig. Våra utsända kände riktigt inte igen ledarstaben och det kan ju tyda på förnyelse.
Till dagens match hade Sven & Inger tagit ut följande lag.
Som målvakt Jacko.
Backar från höger. Viktoria, Johanna S, Jessica och Terese.
Mittfältet från samma kant. Sara J, Anna, Caro och Petra.
På topp började Sandra, som skulle prova sin skadade fot, samt Lowa.
På bänken till att börja med. Sabina, Lisa P och Maria W.

Våra spelare visade en bra inställning. Sandras fot höll ungefär i 20 minuter sedan vilade hon.
Spelet var stabilt utan att nå några Champions League- höjder.
Eller som Kjelle sa, "En dag på jobbet!".
Vårt ledningsmål gjordes vackert av Lowa på en frispark ca 6-7 meter utanför Järfällas straffområde. Den knorrades in direkt utan chans för FCJ's målvakt.

Tyvärr var det ett ynka litet misstag som bäddade för Järfällas kvitteringsmål i den 67.

Med några minuter kvar gjorde Maria en liten mini-come-back! Kul, vi har saknat dig.

Slutresultatet får anses som smickrande för hemmalaget. För oss innebär det helt fast mark under fötterna.