måndag 4 augusti 2008

Kick-off i Boda Borg

Darrigt inför paddlingen
Huvudbyggnaden

Chateau Skaaa!


I am back!!



Trodde ni att jag var borta? Ryktet om min död var betydligt överdriven, som en känd politiker en gång sa. Nu är det slut på sommarslappandet och Bollamazonen drar igång igen.

Damerna har tillsammans med några juniorer dragit igång träningarna under Ingers beskyddande vingar.

Tidigt i Lördags morse (2.8) 07.30 samlades damerna utanför kommunhuset. Alldeles för tidigt enligt vissa ( eller hur Vallb....)
Via Brommaplan åkte laget till Oxelösund i en karavan om 6 bilar.

Väl framme vid Boda Borg bjöds de på en rejäl frukost.

Efter frukosten börjades utmaningarna i Äventyrshuset, BB's variant av "fångarna på fortet".

Alla deltagarna delades upp i olika lag och sen var det full fart fram till lunch. Taco-buffen satt som en smäck och rensades ordentligt.

Efter en ordentlig matsmältning var det på'n igen. Alla lagen deltog också i en specialkomponerad fem-kamp, utom ett lag, som hade propparna i och inte hörde utropet. 15.00 bjöds alla på fika. Ännu mera äventyr fram till middagen då vi bjöds på en Kycklinggryta.

Efter middagen gick ( eller rullade) alla till armétältet för att göra iordning sin nattlogi.

När detta var avklarat var det dags för Spökvandringen uppe på vinden i det stora huset. De flesta av deltagarna tyckte väl att det inte var såå läskigt utom kanske en viss dotter till en tränare och då menas inte Maria W!

En stunds slappande vid en sprakande lägereld innan det blev dags för en efterlängtad ( för vissa i alla fall) binge. Vissa stupade direkt och vissa var uppe och snattrade en stund. Det var ganska spartanskt i militättältet med försvarets gamla sängar men alla sov nog bra ändå.

Efter söndagsfrukosten blev det en ny uppdelning och paddling i kanadensare stod på programmet. Sven blev indragen i en hård sjödrabbning i den ädla grenen vattenpolo med kanot. Att det stundom var tufft kan ärren på Svens armar berätta. Inför lunchen var en del hamburgare utplacerade på trappan till "kantinan" och "någons" två collies passade på att förse sig med godbitar.

Efter en god lunch packade alla ihop sina saker och det blev dags för hemfärd. Alla var nog överens om att det var en mycket lyckad kick-off.

På måndagskvällen var det dags för träning. I ett riktigt helvetiskt hällregn körde Sven på som vanligt. Underbart med riktigt fotbollsväder! Kjelle och undertecknad assisterade.
Vår nya spelare Karoline Brasch deltog på sin första träning hos oss. Hon är ju uppväxt i USA så vi får se vilka influenser hon möjligen har med sig.

Det blev en mycket bra träning trots förhållandena, säkert beroende på en riktigt bra inställning hos alla.

I morgon Tisdag är det dags för ett nytt träningspass. Det är viktigt att komma igång nu.
DFF har match på Torsdag, IK åker till en svår bortamatch på Gotland på Lördag och DJ har match på Söndag.
Så nu vi på gång igen, härligt!




Inga kommentarer: