tisdag 3 juni 2008

Inför kvällens match samt lite sommarfunderingar...






Ikväll möter Skå DFF konkurrenten Sollentuna DFF.

Våra motståndare bildades 2005 och fungerar som en alliansklubb för damer/flickor i sin hemkommun med omnejd. De har hittills i seriespelet startat ungefär som vi, både upp och ner. Av summa poäng har de hittills samlat tio mot våra nio. Det är alltså upplagt för en jämn tillställning även om jag personligen inte tror det.
Jag sticker ut hakan och lovar storseger!
Om detta besannas kan ni se själva. Matchen mot Sollentuna på Svanängen, börjar 19.00.

På träningen igår, var det 12 damer men endast 7 juniorer! Glädjande att så många damer tränade trots en krafturladdning i segermatchen i Söndags. Sven Och Inger körde lite okonventionella övningar på bl.a läktaren. Mattias körde både teknik samt kortpassningsövningar med juniorerna. Man avslutade med två-mål tillsammans och de flesta såg pigga ut.
Vad som är lite "lätt frustrerande" är det faktum att det är svårigheter att samla ihop ett lag till bortamötet med Kungsängen för DJ. Kjelle skickade ut ett mail där tjejerna ombads att se över sina scheman för Juni.Om man inte kunde deltaga i någon match skulle det uppges för flera veckor sen. Trots detta har vi svårt att få ihop fullt manskap till morgondagen!
De som har laga förfall ska inte känna sig utpekade, alltså de som har förhinder på grund av skola, jobb och liknande. Sjukdom likaså. Det som är trist när vissa kommer på träningen innan och säger att man ska göra nåt annat, eller inte dyker upp på träningen så att man inte blir uttagen!
Kom igen nu tjejer! Fotboll är det roligaste i hela världen!
Med tanke på juniormatchen, har AB Sven & Inger Fotboll, bara tagit ut en junior, som f.ö hade laga förfall från matchen imorgon. Om de tagit ut några från vårt utvecklingslag vet jag tyvärr inte i skrivande stund.

En annan sak som jag tänkt på är sommaren! Nu är den ju här och har börjar underbart. Det är många i laget som åker utomlands. Hoppas att ni får det skönt.
Personligen är jag inte ett dugg avundsjuk!
Ni ska passa på att vila och njuta. Men, inte för mycket av det goda!
Vi kommer att bedriva nån slags sommarträning för de som kan och är sugna. Kolla hemsidan.
Simma lugnt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du lyfter fram våra Skå tjejer både här och i "lokalblaskan".
// Skå mamman