lördag 14 juni 2008

Bele-Barkarby FF-Skå IK 6-2 Div 3A

Denna seriefinal var tyvärr över efter endast 8 minuter! Då hade Bele gjort tre mål!

Farbror Sven ställde upp med nästintill ordinarie styrka, det är bara ett lår som som inte är läkt ännu! Christina i mål. Lisa, Pernilla,Lowa,tillbaka efter sin lårskada bildade trebackslinje.
Nina var mittfältslibero.

Empi, Camilla, Bella,Mickis och Mimmi tillbakadragen. Ensam på topp, Sandra. På bänken Petra, Jessica och Sassa från juniorerna.

Bele rivstartar.

Efter bara halvannan minut ska Christina bara peta bollen åt sidan för att skyffla ut den, när en "Beleit" snor bollen för henne och lägger in 1-0(2)

Bara nån minut senare "snålar" Pernilla med en bakåtpassning och så är det en motståndare där igen och lyckas från ett svårt läge lobba in bollen över en maktlös Christina!2-0!(5)

Här verkade det som de våra led av kraftig "seriefinaalisnervosium"!En sjukdom mer vanlig i länderna runt medelhavet men tydligen förekommande även på våra breddgrader.

Beles tredje är ett mycket vackert skott från höger vid straffområdesgränsen. Otagbart för Christina, 3-0!(8)

Då har det gått 8 minuter och matchen var redan slut. Trist men sant!

Skå spelar ganska bra och jämnar ut spelet efter Beles chocköppning, men har som vanligt svårt att skapa chanser. Bele spelar enkelt med långa bollar och bevisligen ger detta resultat.

I den sjuttonde blir Bella snyggt framspelad av Sandra och reducerar till 3-1(17)

Spelet böljar fram och åter men inga farliga chanser.

Ställningen står sig i halvtid.3-1.

Tyvärr startar Bele andra halvlek med gasen i botten. Deras anfallare lurar bort Christina spelar sin anfallskollega som lätt sätter sitt tredje mål för dagen!4-1(48)Denna halvlek börjar lika illa som den förra.

5-1 (5)En av Beleiterna sprintar ifrån på vänsterkanten och lägger in bollen.Det kommer som ett brev på posten och då har det inte gått en timme!

I 62 får Bele en straff.Kanske inte helt rätt men domaren dömer....

Den slås säkert in och det är 6-1(62)!

Bella har visat vilja och fighterhjärta förr och gör det även idag.

I den 75 minuten är hon fem meter bakom sin back. Hon springer ikapp sin henne ,snor bollen och sprintar sen ifrån och lägger in sitt och Skås andra mål. 6-2(70)Ett riktigt viljemål!

Ingen, allra minst Sven var naturligtvis nöjd med matchen. Alla var överens om att glömma den så snart som möjligt.
På Tisdag kommer Bele till Svanis och jag är övertygad om att vi inte bjuder på chanserna som idag.
Jag föreslår att alla i laget ändrar sin kost.
Till frukost taggtråd, till lunch järnspik och till middag levande krokodiler!