fredag 13 juni 2008

Fotbollsfester.......




Imorgon är det många viktiga matcher att hålla reda på.



DJ möter IFK Waxholm på Svanis redan 11.00. Med tanke på hur svårt vi, med Mattias i spetsen,har haft för att få ihop ett slagkraftigt lag, mest pga semestertider, blir det spännande och se hur det går.

Håll tummarna!



Endast två timmar senare (13.00) smäller det på Veddestavallen. En tidig seriefinal! Bele är obesegrade liksom vi. Jag tror som tidigare, att den som kammar hem flest poäng i våra dubbelmöten (retur på Svanis på Tisdag 17.6 klockan 19.00)tar steget upp i Tvåan! Dock inte utan att spela! Det är många matcher kvar, åtta närmare bestämt så om vi gör vårt så får "någon" annan göra resten!
Bara för att poängtera vikten av denna match har jag tagit mig friheten att kopiera en artikel från Bele-Barkarbys förnämliga hemsida. Håll till godo!

VIKTIG MATCH PÅ VEDDESTA
Statistik är ju intressant så här i EM-tider även om Damtrusten tycker det bara är historia. Samtidigt är statistk ren och skär fakta.
Vi har inte vunnit över Skå IK sedan 3/9 2005, då med 1-0 på Veddesta och på våren med 6-1 borta! Det är bara detta år vi slagit tillbaka Skå IK sedan starten 2002. Förra året spelade vi oavgjort hemma och föll på Svanängen. Det ska vi ändra på . . .
Till dagens match har vi en intressant debutant i 91:an Rojda Gütler från BP som går direkt in i laget. Det är ett litet frågetecken om Sarah K kommer till start pga av ömmande vad.
Alla vet att Skå fortfarande har förlustnollan intakt och är mycket svårspelade. Det är väl särskilt nr 10 vi ska se upp. Jag vet dock att Coach Lelle Karlsson är ganska insatt i Skås spelare. Det blir två mycket svåra och tuffa matcher mot Ö-laget från Ekerö, det är ju returmöte redan på tisdag kl 19.00. Vi får hoppas att många Bele Barkarbyare har hörsammat mitt upprop och är på plats på Veddestavallen kl 13 på lördag för att heja fram tjejerna i sista hemmamatchen innan sommaruppehållet!

När man har insupit dessa två fajter så kan man åka hem, inta sin middag och bänka sig framför TV'n.
Klockan 18.00 drar Sverige-Spanien igång. Otroligt spännande! Ska Zlatan spela? Kan våra backar hålla tillbaka Villa och Torres? Vem ska spela högerback? Osv, osv. Det blir en riktig nagelbitare, eller hur Jose? Vi håller tummarna gula och blå.
På Söndagen skall jag försöka att sammanfatta denna händelserika fotbollslördag, välkomna då!



Inga kommentarer: