fredag 6 juni 2008

Fotbollspelare sökes.......



..........med följande kvalifikationer:
Du ska kunna sparka på en boll av konstläder och tycka att det är kul! Du ska vilja träna fast det är storm, blåser drivis och du är snorig!


Nej skämt åsido. Vi har det riktigt svårt att få ihop en startelva till söndagens match. Vi får då besök av seriefyran IFK Täby. Blir spännade och se vad vi får ihop för elva.


Det märks att semestrarna börjar så smått. Två av våra befinner sig nu i Thailand. En är i skrivande stund på väg till Grekland. Två har resfeber och skall till Spanien. Nån är på klassresa osv. Själv ska jag ta gratisbussen till IKEA i Skärholmen och käka glass, tror jag.

Klockan 14.00 tar IK emot finbesök från Gotland. Klintehamns IK! Ett knepigt ö-gäng. De är av tradition rätt skrala på fastlandet men vi får se till att inte ta matchen med en klackspark. Inga underskattningar tack! Farbror Sven har nästan ordinarie lag och vi får hoppas på de vanliga ingredienserna. Att Christina agerar lika säkert som hon gjort på sistonde. Att mina speciella favoriter,"Skå-vallen" dvs fyrbackslinjen, står emot "tsunamin" från Gotland samt att sist men inte minst "Zuper-Zandra" fortsätter sin hysteriska målform. Sen vore det ju trevligt om fler kunde lyfta sig ännu mer så att jag kan hylla dem också. Om vi klarar av den här matchen så avgörs troligen hela serien och därmed dividion 2 platsen under några hektiska dagar mellan 14-17 juni.
Jag skriver troligen, för även om vi skulle slå Bele i optimismens namn så ska vi fortfarande spela som vi gjort hittills. Med andra ord, det är långt kvar men vi kan, med kikare, glasögon och andra hjälpmedel, börja skönja ljuset i tunneln!
Så du som är inresserad av fotboll, kom till Svanis idag klockan 14.00 och heja fram dina Ö-favoriter! Välkomna!

Inga kommentarer: