torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt 2009!

Tänk om.....
.......vi hade skaffat oss en stenrik sponsor som var villig att satsa pengar i Skå IK.
Aftonbladet släpper den stora bomben; Oprah köper in sig i lilla Skå IK!
Vad skulle vi då göra då?
Ett nytt "Skåvallen" vore ju inte helt fel.
Två naturgräsplaner, lilla 7-manna för sommarspel för de yngsta 0ch 11-manna för flick och dammatcher och träning. Två konstgräsplaner med uppvärmning så att det alltid går att träna och spela oavsett hur kallt det är.
Bye, bye allt jämrans grus!

Runt planerna skulle vi ha läktare med små tak så att vår tappra publik kan titta på sina favoriter även om det regnar. Ett nytt cafe, kanske med ett eget McSkå!
Bye, bye regn och rusk och fiket utan varmvatten och värme!

En ny inomhushall med omklädningsrum, bastu, bubbelpool. Fullstor sporthall för handboll, innebandy. Lokaler för brottning, bordtennis, budosporter och annat smått och gott.
Ett kansli som finns tillgänglig för alla medlemmar, inte bara för dom som hittar dit, nånstans bland hockeyns alla gömmor.
Bye, bye alla råttätna, slitna gamla skjul, inte ens värdiga de sämsta av kåkstäder!

En heltidsanställd "Svennis" (Wallman alltså, inte charmören från Torsby!)samt
möjlighet att avlöna eller ersätta alla de ledare som idag bekostar sitt fritidsintresse med egna, surt förvärvade pengar.
Tänk också om vi hade skäliga, symboliska medlemsavgifter. Inte för att vi måste utan mer för sakens skull.
Möjlighet att klubben att betala för träningsläger. Börja i närheten, kanske Adelsö för att så småningom, när de blir äldre, åka längre och längre ut i den stora fotbollsvärlden och kanske till slut, som damspelare, åka på läger till, tja ,Brasilien, Spanien, USA osv!
Bye, bye svångremmen, släpp ut några hål till!

En väl utredd organisationsplan redan från det att någon pigg förälder önskar starta ett lag. Ett startkit helt enkelt. Färdiga paket för de allra yngsta lagen. Utbildning av tränare och ledare.Tänkbara sponsorer redan från scratch och ett färdigt upplägg för klubbklädseln! Vilken 6-7-åring mer eller mindre inte bor i sin nya klubboverall. Kan man få bättre reklam?
Sportextra som står färdigt med ett juste sortiment av skor skor och skydd. Från juniormodell till dam och en bra rabattsats.
Bye, bye detta eviga letande efter bästa pris på just dom dääär pjucken!

En lika väl utredd plan beträffande samspelet mellan olika idrotter. Man blir rätt matt som förälder när två tränare träter om ens barn ska spela fotboll på Onsdag eller var med på en brottningsturnering. Ännu fetare vore det väl om våra tränare kunde ta hand om en del av skolans idrottsutövande. Snacka om bra rekryteringsgrund!
Bye, bye alla gråa hår!

Ja, tänk om. Spåna kan man ju. Ingenting är omöjligt. Möjligen att Oprah skulle gå in då.
Men vi som har ideer om hur man kan förbättra idrottsklimatet för våra tjejer i Skå IK, kan väl höra av sig till Kjelle och berätta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar dröm!