fredag 23 januari 2009

Fint värre ska det vara......

Fick idag åter kontakt med FC Djursholms(dom heter så numer) sympatiske tränare Peter Göthe, som kunde förtälla att då ett lag (Örnäs el dyl, tyvärr osäker på det rätta) tvingades dra sig ur division 2, så erbjöds platsen till FC Djursholm.

Det var ju rätt givet att de skulle tugga i sig agnet även på fastande mage.

Nu har FCD gjort några riktigt bra värvningar och knutit till sig 3-4 spelare med div 1-2 erfarenheter. Peter erkänner att även om det känns bra så skulle det kännas ännu bättre med 1-2 ytterligare värvningar av klass. FCD har också tränat stenhårt 4 dagar i veckan sen början av december. Jag önskar lycka till!

Känn på den, den som drömmer om tvåan. Det är inte bara att ställa ut moonbootsen och tro att de är självkickande!

Peter Göthe kunde även skvallra att det hänt ännu mer högre upp i serien varför Rågsved erbjudits en plats i ettan.

Det är bra med känningar eller hur?



********



Jag kan också skvallra......eller kan jag.

Inte helt officiellt är att vi fått en ny sponsor i både dam och herrlaget.

Fint värre ska det vara. Vissa schangdobla prominenter har utsetts till koordinatorer beträffande information av matcherna. (Fan vad fint det låter!)

På ren svenska innebär det att jag från damsidan och Lotta Gerlach från herrsidan ska med andan i halsen, smyga bakom ryggen på Svennis och Björn och kolla laguppställningen till nästa match.

Sen ska vi kolla densamma hos gästerna(hur fan det ska gå till?)och anmäla det till kansliet så att vi kan skriva det i matchprogrammet. Boll-Bellor och Boll-Kallar.
Straffar på hemma-keepern. Ja, ni hajar va! Värsta draget på hemmamatcherna.

Före matchen ska det var allsång med någon Skå-kändis (kanske Anders Bagge eller Stefan Sundström) med nationalsång och rubbet och matchen ska refereras av Arne Hegerfors med Ankan som bisittare...........
Näpp, det sista var inte riktigt sant. Inga Baggar, Sundströmmare, Arnar eller Ankor, men resten så. Det ska vara lite drag på hemmamatcherna. Bra va?



********



Imorgon är det dags för Green Hill, eller som jag döpt om den till, Uppesittarcupen. Det är nu vi ska visa fotbolls-Stockholm vad äkta stål från jungfruöarna(Ekerö) går för.

Har ni vägarna förbi Älta mitt i natten och inte kan sova så titta in vet jag.
Det kommer att bli underhållning av klass.

Vi hörs igen,

Inga kommentarer: