tisdag 10 februari 2009

Om snö tycker vi inte....



Såsom ystra kalvar skulle de våra studsa ut på Brantbrinks gröna konstgräs imorgon.


Det är en riktig fröjd att skåda varje vår. Först några trevande steg, så där som Bambi på is, och sen är det full rulle! Studsa bollen, trixa lite. Skjuta i krysset!


Vad jag pratar om?


Bara lite nostalgi. På den gamla goda tiden (har ni hört den förut?) så var det faktiskt så. En lång och seg inomhussäsong med seg fysträning i nån gammal svettstinkande håla. Löpträning på vinterhala vägar. Ja, det var tider det!


Nu för tiden går man bara ut på en härlig konstgräsplan året runt....


Men vänta lite. Inte om planen saknar uppvärmning. De e fan att man inte kosta på sig det då!Har man plöjt ner några mille på en grön heltäckningsmatta av värsta IKEA-stuket kunde man väl lagt lite elslinga under!


Det är nämligen därför som vår träningsmatch mot Tullinge TP är inställd imorgon. Alldeles för isigt underlag gör det hyggligt farligt för både liv och lem.


Jag messade Kjelle och undrade om han varit i kontakt med Tullinges ledare. Något senare ringde han och berättade den kyliga nyheten. När jag sen loggade in på hemsidan för informera om saken var det redan klart! Hasse hade med blixtens hastighet redan varit framme. Det ordning på honom!




Vi får koncentrera oss på kvällen rysare.


"Mjölksyran droppar", av och med Christian. Han har utlovat ett svettigt men som vanligt nyttigt och bra pass.




******


Vi får istället passa på att ta revasch mot FOC Farsta på Lördag på Skytteholm.


Den matchen blir av för på "Skytte"är det eluppvärmt.


Jag undrar förresten om de verkligen tänkte till när de döpte Farsta-klubben en gång i tiden. Jag tror inte att nån engelsktalande var inblandad i dom där tre bostäverna i början.


Hur som helst så har FOC haft en bra inomhussäsong men det brukar ju vara deras gebit.


Vi har lite revansh att utkräva efter förlusterna i Hummel och Snöbollen. Nåt problem med tändvätska lär det inte bli.


Ta Lowa till exempel som sträckte sig som ett gammalt kattskinn i Söndags. Det första hon frågar efter Irres hårdhänta men läkande behandling är;


- Tror ni att sträckningen gått över till på Lördag?


Den som lever får se!


Vi ses ikväll.

Inga kommentarer: