måndag 14 juli 2008

Gothia Cup 2008. Dag 2. Match mot Triangelns IK


Idag var det väckning 07.00. En Östtysk sergeant kom in i vårt klassrum och vrålade VÄCKNING!!!! Alla studsade upp på en gång................inte då.Slappna av.


Tjejerna blev visserligen väckta och var (som vanligt) svårväckta.
Man blir ju lite groggy bara av "nattdoften" efter 20 pers! Det är en mycket speciell arom som borde ges ut i luktform, kanske för att skrämma björnar, rådjur eller nåt! Nog om det.
Efter några om och men gick dom ut på en promenad före frukost. Det är en perfekt start på dagen som också bidrar till att man är lite mer hungrig och äter ordentligt. Vi kommer efter frukosten att softa lite för att sen gå ut på skolans egen lilla gräsplan för en uppvärmningsstund. Vi duttar och lattjar lite och får igång kroppen.


Klockan 11 är det dags för lunch.


Planen är sedan att ta sig till Kviberg så att vi är där till ca 12.40 då matchen mellan Batista och Sundsvall i vår grupp spelas.


Nedräkningen började ju i samma stund som tjejerna väcktes.....13.40 så smäller det! Vi går in i turneringen och inleder mot .........


Triangels IK.






Det är en klubb från Eskilstuna. De har ca 1000 medlemmar varav 600 är ungdomar. Man tävlar i så vitt skilda idrotter som segling och skidåkning(den sektionen ligger just nu i träda)Damlaget spelar i dels division 3 (Södermanlandsserien) som de leder.


Ungdomslaget spelar i division 4 (Södermanlandserien) och där är placeringen fyra.


Tillårets Gothia åker de med sitt -92 lag. De utgör till vardags stommen i division fyralaget och i serien har det gått sådär. Man har till årets Gothia förstärkt laget med några -91 som till vardags spelar i division tre där de ju spelat väldigt bra.


Jag fick en kort pratstund med lagledaren för deras U-lag, Kenneth Bengtsson, som berättade att siktet är inställt på A-slutpel.


"Väl där så är det bara att hoppas på en gynnsam lottning!"

Jag pratade också med Kjelle på morgonkulan och berättade lite planer och taktik. Han såg fram emot dagens drabbning och kunde berätta att alla verkar fräscha och sugna.

Bollamazonen återkommer när det finns mer att rapportera.

Inga kommentarer: