Bollstanäs ställde upp med 4 stycken division 1-spelare och 3 stycken som var födda -90.
Skå hade 4 stycken födda -91, 2 stycken födda-92 och resten -93!
Våra äldre spelare var upptagna av annat..
Om våra tjejer inte prioriterar bättre än så........blir resultaten därefter!
En anonym läsare kommenterade ovan med följande:
"Är väl bra att era tjejer får lära sig vilken nivå som gäller i svensk damfotboll om man strävar högre upp i sin karriär. Och ingen av dom ingår i en startelvan om övriga i truppen är skade o sjukfria. Hammarby DFF fick ju stryk med 5-1 och hade några div 2 spelare med. Kom igen ........"
Kul med kommentarer eller hur? Jag kan ju gissa vilket lag "den anonyme" tillhör.
Jag ville inte skylla på något bara förklara. Kom igen......det hajar du väl..?

Hjelte och H-Å startade i alla fall denna batalj helt utan några av våra äldre.

Jacko i mål.
Maja till vänster, Stålis och Saltin och Sandra till höger.
Melina defensiv.
Alice till höger Julia och Sabina och Karo.
På topp Erika.
Elin, Zozzo, Lisa P och Jessica V startade på bänken.

Det började trevande från båda håll.
Med lite mer flyt kunde Skå ha tagit ledningen. I 7 minuten lyrade Saltin in en boll mot bortre och det var med mer tur än skicklighet som BSK-keepern lyckades freda sitt mål. En ledning där och vi hade fått lite extra medflyt.
Det visar sig snabbt att Skå kommer att få problem med gästernas båda snabba anfallare # 11 och # 13. Minuten efter Skås farlighet lyckas Jacko styra ett skott i stolpen.
Så där höll det sedan på. BSK-farligheter gång efter annan. Jacko räddade. Hon lyckades mota skotten till 21 minuten då 0-1 kom på en hörna. BSK's stora # 17 fick stå omarkerad i boxen och bredsida in bollen på volley.
0-1 (21) #17.
Minuten efter var det dags för nätrensning igen. Deras 11 springer ifrån våra backar och lägger in bollen.
0-2 (22) # 11
0-3 (28) # 11 En skänk från domaren. Off-side, hands osv. Alla tänkbara bortförklaringar, men mål blev det.
Nästa farlighet springer Jacko och Zozzo olyckligt ihop och deras 11 får bollen gratis.
0-4 (37) # 11
Jag kanske ska tillägga att Jacko var Skå's bäste denna kväll.Om ni inte redan listat ut det! Även Zozzo och Jessica V gjorde ett bra inhopp.
Kvällens vackraste mål ( i mitt grön-gula tycke) fick vi se i 64. Zozzo slår en lång cross mellan mittback/ytterback. Jessica har vetat sen länge att bollen ska komma där och när hon fullföljer sin löpning så blir det en paradgata. Ensam med gästernas målvakt gör hon inget misstag.
1-4 (64) Jessica V. Assist Zozzo.
Jacko fortsätter sin kamp mot ettriga anfallare från Bollsta-trakten.
1-5 (76) # 9 tilltrasslat vid en hörna. Ingen lyckas rensa. Deras anfallare klipper in bollen i bortre gaveln.
1-6 (87) # 18 Även gästerna kunde crossa. Så gjordes när deras 18 fick en macka och hon gjorde inget misstag.
Ibland hittar man såna där små hatobjekt i motståndarlagen. Jag hittade en i BSK.