onsdag 17 juni 2009

Skå DFF-IF BP DFF 0-1 Division 4A 20090616







Nu skulle vi ta revasch!
Det var alla överens om. Några i laget skulle göra en trippel. Dvs tre matcher på fyra dagar! Puh!
På vårt sedvanliga gästvänliga Ö-sätt, tog vi emot gästerna från Bromma med solsken.

Hjelte och Svennis hade gjort några ändringar.
Laget därför följande;
Jacko förstås.
Från vänster, Jessica F, Lowa, Johanna S och Lisa P.
Nina ,Mimmi, Zozzo och Sassa på fältet.
Sara och Camilla på topp.
På bänken började Nina W, Sandra och Marre.
Precis som i bortamötet kom BP att dominera på mittfältet. Deras "elaking" hade bytt nummer.Från 12 till 11. Vad det nu skulle betyda. Hon var dominant. Elak, slängd i käften och allmänt bra för gästerna. BP förde och Skå kämpade för att hålla emot. Det lyckades. Nästan.
0-1 (44)#6. I första halvleks sista minut blir det lite kortslutning i vårt försvar och BP's # 6 Anna blir fint framspelad av # 15 Sarah och avslutet är säkert.
Inte heller i denna match är någon nöjd med domarinsatsen. Vi känner varann väl sen många år men han håller alltid en ojämn nivå. Försöker att släta över sina grodor men va fan! Finns det inget bättre?
Redan efter fem minuter av andra, varnas BP's # 6 när hon oblygt sparkar på Jacko, som har greppat bollen långt innan angreppet.
I andra sker nu en markant uppryckning av Skå-damerna. Det smäller mer nu och kapten Sara visar upp sina färdigheter. Vid minst tre tillfällen är det på vippen att hon lirkar in en kvittering.
Lowa och Saltin gjorde en bra match.
Zozzo gjorde i mitt tycke kanske sin bästa match. Hon stog emot riktigt bra.
Sandra kom in i andra som högerback och höll emot bra.
Nu är det BP som får freda sig. Mellan minut 73 och 80 har Skå ett ruggigt tryck. Inte mindre än 7 hörnor och det var farligheter på nästan varje. Men inget mål!
Av de våra var det mest Mimmi och Camilla som fått stryk av # 11. När denne 11 åter försökte att trycka till Mimmi, visade hon upp några tricks hon lärt sig(?) i Staterna. Hur som helst 11 låg i konstgräset och vred sig efteråt och Mimmi snackade till sig en varning. Mitt i all press smäller Johanna ihop med en motspelare, i ett motlägg. Johannas fot viker sig elakt och det befaras en allvarlig skada. Glädjande nog var det visserligen slutspelat för Johanna i matchen men inget brott.
BP vinner till slut men inte rättvist. Vi visade åter hjärtan och krigade ända till slut.
Efter matchen bjöd H-Å på tårta eftersom han bastade 50 -1. Grattis!
Nu går vi till sommaruppehåll. det ska bli väldigt spännade och se vilka som sommartränar respektive slappar.




Trevlig sommar.




Inga kommentarer: