onsdag 17 juni 2009

IF BP DFF- Skå DFF 3-0 Division 4A 2009-06-13

















Denna regniga tillställning på Stora Mossens antika konstgräsplan blev ingen rolig föreställning, i allafall om man höll på Skåit.
Vi fick åtminstone uppleva, vad jag tror, ett nytt världsrekord.
I första halvlek fick Skå slå om avsparken två gånger innan domaren, Stefan "Petimetern" Gåvefelt, helt sonika dömde frispark för BP.
I andra upprepades detta fast då åt andra hållet!
Otroligt, jag har då aldrig varit med om maken!

Dessutom dömdes ett större antal inkast bort och gavs till motståndaren. Allt enligt regelboken! Fattas bara annat, Stefan är en vandrande regelbok. Jobbar till vardags på Taxi Stockholm och jag kan tänka mig hur han sitter och korrigerar sina passagerare!


Hjeltes lag för dagen såg ut som följer.

Jacko i mål.
Från vänster,
Jessica F, Jossan, Mimmi och Nina G.
Fältet från vänster; Sabina, Maria, Zozzo och Lisa P.
På topp Camilla och Sassa.
På bänken startade Marre och Petra.

Matchen blåstes som sagt igång, tre gånger.
Regn och åter regn.
BP spelade bättre och ägde mittfältet. Vår gamle gunstling Angelica kom in på vänsterkanten efter ett tag och det såg väl hyggligt ut.
Mera regn.
Vårt försvarspel såg en smula darrigt ut mest på kanterna. Jossan och Mimmi skötte sig bra. Dom har väl knappt träffat varann förut.
(30) Jacko gör en prakträddning när BP's # 15 är fri.
Nu började det faktiskt att regna ännu värre!
1-0(32)# 15 Sarah Abelin. Tveksamheter i både försvar och från Jacko vid ett inlägg från BP's Emelie gör så att BP's Sarah Abelin, får bollen till skänks och så är det mål.
BP är det bättre laget och från kanten får man lite känsla att våra Skåiter inte tar matchen på allvar. Zozzo och Maria står upp bäst. Även Camilla(kapten för dagen) försöker att få med sig tjejerna, dock förgäves. Jossan gör också ett säkert jobb som libero.
Regn, regn.
2-0(56) #6 Anna. När vi inte lyckas få upp bollen på mittplan utan istället sjabblar bort den så ger vi åter BP ett mindre upplägg. När vi gör om samma misstag i mitten så klipper deras # 6, Anna, in bollen mycket vackert.
(60)BP har ett rivjärn på mittfältet. Deras # 12 är så där lagom elak och när ingen i vårt lag står upp så är det liksom lite upplagt för en BP-dominans på mittfältet. Hon går över gränsen ibland och snackar till sig en varning.
3-0(78)# 15 Sarah Abelin
. Nu är det åter sjabbel i Skå-försvaret. BP's # 15 löper ifrån de våra och lägger in slutresultatet 3-0.
Hemmasegern var rättvis även om det tar emot att erkänna det. Vi satte oss i våra bilar skamsna och frusna som blöta hundar.

På Tisdag kommer BP till våran åker och då ska vi bjuda dom på dans, hoppas jag.

Inga kommentarer: