måndag 27 oktober 2008

Skå IK's säsongsavslutning

På fredagskvällen fick jag ett samtal från Inger Edevärn. Hon undrade om jag kunde kontakta någon i damlaget som kunde dela ut medaljer och diplom på avslutningen på Söndag.
När Inger ber om en tjänst så gör man sitt bästa.
Jag ringde därför upp Sara A och kollade om hon kunde hjälpa mig. Det kunde hon, Maria Wallman hade lovat att ställa upp om någon assisterade henne. Så på Söndagmorgonen stod dom där, Maria och Sassa.
Det kanske kan verka fjantigt men det är mycket värt för småtjejerna och småkillarna när "tanter" och "farbröder" från våra seniorlag kommer som prisutdelare.
12.30 var det dags för oss Damjuniorer att avtackas, tillsammans med många andra lagur Skå IK's digra församling.
Herrarnas tränare, Stefan Eriksson, var konferencier. Inger Edevärn (vem annars) höll i trådarna tillsammans med sin man Lars.
Vi fick var sin medalj och ett diplom efter att Stefan läst upp lagets årskrönika. Sen delades "Priset för årets nyttigaste spelare" ut. Vinnare 2008 var.............

Alexandra Lönnroth. Hon blev överraskad och mycket glad.

Efter det åt vi lite tårta och drack cider och kaffe.

Direkt från Stenhamraskolan åkte in till Kungsholmens bowling vid Fridhemsplan.
Där hade Anders ordnat med både spel och käk.
Vi delades in på olika banor. Ledarna fick hålla sig tillsammans.
Stilarna varierade allt från Kjelles "Timber-Strikes" till Mattias specialskruvar.
Den som var allra bäst över en serie var Ylwa som på något sätt fick till en grym serie som hon fick 159 pinnar för.
Annars var Johanna Alba den som var bäst sett över all serier. Hon hade ett snitt på 112!












Efter bowlingen förflyttade vi oss till VIP-rummet där det iordningställts en asiatisk buffé enbart för oss! Ganska flott.
Mattias höll ett tal och berättade om säsongen som gått. Han delade också ut egna priser för de prestationer som han ville framhålla.
Ylwa belönades för kvällens bästa bowlingserie.
Karoline belönades som årets rookie.
Sabina fick pris som årets slitvarg.
Till sist delade "Matte" ut det pris som jag tror betyder mest för honom själv, nämligen "Tränarens specialpris". Det utdelades 2008 till..........
Viktoria Hellström för bl.a sitt uppoffrande spel samt förmågan och viljan att alltid ställa upp, såväl på som utanför plan.
Kjelle tog sedan till orda och berättade om det som eventuellt skall ske, nämligen starten av en ny damfotbollsklubb! Men, och det betonade Kjelle, inget är ännu klart, allt är fortfarande i sin linda.
Efter maten, som bestod av ris(!), stekta nudlar, fisk i currysås, vårrullar, kyckling satay-spett, samt strimlad biff. Till efterrätt fick vi fruktsallad med glass.
Sen var det Jackos tur att tala. Hon tackade oss ledare för säsongen och lämnade över presenter.
Vi ledare tackar så väldeliga!
Nu är det dags att ta tag i nästa säsong. Redan på Tisdag (28.10) är det invigning av konstgräset på Träkvistavallen och vi skall träna 19.30. Välkomna!














Inga kommentarer: